Persuitnodiging: Officiële opening SQ Antwerp Tower met begeleide rondleiding van Stéphanie D'heygere

Donderdag 06/07 17.30 uur @ Silversquare Antwerp Tower - Frankrijklei 5, 2000 Antwerpen

Beste journalist,

We nodigen je graag uit voor de officiële opening van Silversquare Antwerp Tower op donderdag 6 juli 2023. Silversquare is de Belgische pionier van coworkingspaces en met deze allereerste locatie in Vlaanderen wordt een nieuw hoofdstuk aangevat. Een verhaal dat in de eerste plaats kleur krijgt dankzij een interieur van ontwerpster Stéphanie D’heygere. Stéphanie geeft je in geheel eigen persoon graag een begeleide rondleiding doorheen haar creatie.

Mis deze primeur niet en geniet van een exclusieve sneakpeek van Silversquare Antwerp Tower.

 

Planning:

17.30 u. ​ – ​ onthaal journalisten

17.30 - 18.30 u. ​ – ​ begeleide rondleiding van SQ Antwerp met Stéphanie

18 u. ​ – ​ onthaal gasten

18 - 19 u. ​ – ​ walking dinner

18.30 - 19 u. ​ – ​ mogelijkheid om aan te sluiten bij walking dinner

 

Aansluitend op de walking dinner vindt de finale van de wedstrijd voor jonge ondernemers en socialmedia-influencers plaats. Je bent uiteraard meer dan welkom om deze bij te wonen en te genieten van een drankje, maar voel je zeker niet verplicht, want we sturen hierover een persbericht. 

 

Adres: Frankrijklei 5, 2000 Antwerpen

Graag een seintje als je erbij wilt zijn.

Kevin Scheers (for Silversquare)

Senior Consultant, Brum Smith

 

Over Silversquare

Silversquare creëert werkplekken om de community’s van morgen naar een hoger niveau te tillen. De unieke ruimtes worden speciaal ingericht als een safehavenconcept voor veeleisende professionals die gesteld zijn op efficiëntie, focus en connecties. De wereld van vandaag verandert zo snel dat bedrijven en particulieren voortdurend herbekijken hoe ze hun ruimte en tijd het best kunnen gebruiken. Efficiëntie en flexibiliteit zijn keywords, maar tegelijk blijven het gemeenschaps- en samenhorigheidsgevoel ook belangrijk. Silversquare blendt deze eigenschappen samen in zijn ultramoderne coworkingruimtes. 

Silversquare, dat in 2023 vijftien kaarsjes mag uitblazen, telt tien unieke coworkingspots verspreid over Brussel, Zaventem, Luik en Luxemburg die samen goed zijn voor een oppervlakte van meer dan 46.000 m². The most exciting square meters in town.

Silversquare Antwerpen en Silversquare Louvain-la-Neuve zien dit jaar het levenslicht. 62 enthousiaste medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf om de 4.700 leden van 1.770 bedrijven optimaal te servicen.

https://silversquare.eu/