UITNODIGING
Grand opening Silversquare Antwerp Tower

Officiële opening van Silversquare's nieuwste coworking in Antwerpen

Donderdag 12 oktober om 17.00 uur
> In aanwezigheid van Stephanie D’heygere en Silversquare-oprichters Alexandre Ponchon & Axel Kuborn

Beste,

We nodigen je met plezier uit voor de officiële opening van Silversquare’s nieuwste coworkinglocatie in Antwerpen.

Silversquare Antwerp Tower, een creatie van ontwerpster Stephanie D’heygere, bevindt zich op een strategische toplocatie tussen het Centraal Station en de Meir.

Stephanie zal persoonlijk aanwezig zijn om voorafgaand aan het evenement een exclusieve rondleiding te geven door de coworkingruimtes en zal er met trots de deuren van de elfde locatie openen. De avond belooft een gezellig samenzijn te worden, rijkelijk gevuld met cocktails, muziek en boeiende gasten.

Laat je meevoeren door Stephanie's unieke ontwerpen die een ode zijn aan de jaren '80 en '90 - de bloeiperiode van de corporate kitsch.

Kunnen we op je komst rekenen? Bedankt om ons iets te laten weten!

Tot dan!


Praktische informatie

Datum: Donderdag 12 oktober 2023 

Planning 

  • 17.00 uur: Exclusieve rondleiding door Stephanie D’heygere, in het gezelschap van Silversquare-oprichters Alexandre Ponchon & Axel Kuborn
  • 18.00 uur: Officiële start van het openingsevent (Opgelet, toegang tot 21.00 uur)
  • 23.00 uur: Einde event

Locatie: Silversquare Antwerp Tower, Frankrijklei 5, 2000 Antwerpen

Fien Crommelinck

Senior Project Manager, Brum Smith (PR)

Over Silversquare

Silversquare creëert werkplekken om de community’s van morgen naar een hoger niveau te tillen. De unieke ruimtes worden speciaal ingericht als een safehavenconcept voor veeleisende professionals die gesteld zijn op efficiëntie, focus en connecties. De wereld van vandaag verandert zo snel dat bedrijven en particulieren voortdurend herbekijken hoe ze hun ruimte en tijd het best kunnen gebruiken. Efficiëntie en flexibiliteit zijn keywords, maar tegelijk blijven het gemeenschaps- en samenhorigheidsgevoel ook belangrijk. Silversquare blendt deze eigenschappen samen in zijn ultramoderne coworkingruimtes. 

Silversquare, dat in 2023 vijftien kaarsjes mag uitblazen, telt tien unieke coworkingspots verspreid over Brussel, Zaventem, Luik en Luxemburg die samen goed zijn voor een oppervlakte van meer dan 46.000 m². The most exciting square meters in town.

Silversquare Antwerpen en Silversquare Louvain-la-Neuve zien dit jaar het levenslicht. 62 enthousiaste medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf om de 4.700 leden van 1.770 bedrijven optimaal te servicen.

https://silversquare.eu/