UITNODIGING - Persbezoek

OPENING VAN DE NIEUWE COWORKINGSPACE SILVERSQUARE GUILLEMINS

Donderdag 6 april om 10.30 uur

In aanwezigheid van Jean-Paul Lespagnard

Beste journalist,

Het Silversquare-team nodigt je graag uit voor een officieel persbezoek aan de gloednieuwe coworkinglocatie in Luik. Silversquare Guillemins, ontworpen door Jean-Paul Lespagnard, ligt in het hart van de ecowijk Paradis Express.

De internationaal gerenommeerde Luikse stylist en ontwerper zal persoonlijk aanwezig zijn om de tiende locatie feestelijk te openen. Dit is een unieke kans om de artiest te ontmoeten die aan de basis ligt van dit project en om deze gloednieuwe coworkingspace te bezoeken en te ontdekken.

Graag een seintje als je erbij wil zijn.

 

Praktische informatie

Datum
Donderdag 6 april om 10.30 uur

Verzamelpunt
Silversquare Guillemins
Esplanade Simone Veil 1, 4000 Luik

Kevin Scheers (for Silversquare)

Senior Consultant, Brum Smith

 

 

Over Silversquare

Silversquare creëert werkplekken om de community’s van morgen naar een hoger niveau te tillen. De unieke ruimtes worden speciaal ingericht als een safehavenconcept voor veeleisende professionals die gesteld zijn op efficiëntie, focus en connecties. De wereld van vandaag verandert zo snel dat bedrijven en particulieren voortdurend herbekijken hoe ze hun ruimte en tijd het best kunnen gebruiken. Efficiëntie en flexibiliteit zijn keywords, maar tegelijk blijven het gemeenschaps- en samenhorigheidsgevoel ook belangrijk. Silversquare blendt deze eigenschappen samen in zijn ultramoderne coworkingruimtes. 

Silversquare, dat in 2023 vijftien kaarsjes mag uitblazen, telt tien unieke coworkingspots verspreid over Brussel, Zaventem, Luik en Luxemburg die samen goed zijn voor een oppervlakte van meer dan 46.000 m². The most exciting square meters in town.

Silversquare Antwerpen en Silversquare Louvain-la-Neuve zien dit jaar het levenslicht. 62 enthousiaste medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf om de 4.700 leden van 1.770 bedrijven optimaal te servicen.

https://silversquare.eu/